Je kind is je grootste goed


In de tijd dat bij zijn 10-jarige dochter Guusje kanker geconstateerd werd, ging Lowie van Gorp twitteren en bloggen over het proces waar hij, #KanjerGuusje en zijn gezin in terecht kwamen. Na het overlijden van Guusje in 2011 leidde dit tot 2 boeken: KanjerGuusje en We houden je vast. Hierin vertelt hij hoe hij de ziekte van Guusje beleefd heeft en hoe zij met elkaar verder gegaan zijn na haar dood.

Door de gebeurtenissen, en doordat hij bekendheid kreeg door het bloggen en twitteren, nam zijn leven een andere wending. Vijf jaar geleden startte hij zijn uitvaartbedrijf Van Gorp Uitvaartzorg en sindsdien hebben hij en zijn team al veel families bij kunnen staan in de moeilijke periode rondom een overlijden.

In deze podcast vertelt Lowie over wat er gebeurde rondom de ziekte van Guusje, wat dit met hem en zijn gezin deed, hoe het hem veranderd heeft en welke lessen hij leerde. En hij vertelt hoe hij nu in het leven staat, hoe het overlijden van zijn dochter zijn werk beïnvloed en hoe zijn leven er nu uitziet.

De moeite van het luisteren waard!
 
Cookie instellingen