Vertrouwde handen

Vertrouwde handen. Dat is waar je naar op zoek gaat wanneer je uit het lood geslagen bent door het verlies van iemand die je lief is. Wanneer de wereld stil lijkt te staan maar er toch zo veel geregeld moet worden voor de uitvaart, is het goed ondersteuning te vinden bij mensen die kunnen putten uit ruime ervaring. Die de wegen kennen en het vermogen hebben om, samen met u, vorm te geven aan de emotie die een afscheid met zich meebrengt. Die kennis hebben van de mogelijkheden rondom een uitvaart, maar u ook kunnen begeleiden op administratief, praktisch en emotioneel gebied in de periode voorafgaand of na een overlijden. Die u kortom de zorg rondom het overlijden uit handen kunnen nemen, zodat u ruimte krijgt voor het afscheid en uw verdriet.

Al sinds 2008 zijn wij van Keur & Keur Overlijdenszorg pioniers binnen de uitvaartbranche en zoeken wij steeds de mooiste mogelijkheden waarmee u op een waardige, persoonlijke en stijlvolle manier afscheid kunt nemen van een dierbaar persoon.

Begrafenisondernemer, uitvaartbegeleider, lijkbezorger, ritueelbegeleider, kraai….
Het is maar net welke naam u wilt geven aan het vak dat wij al jaren met veel liefde en gedrevenheid uitvoeren. Eén ding is echter zeker: zoals het vak vroeger was, is het zeker niet meer!

Steeds meer zien we dat het laatste afscheid een duidelijke weerspiegeling wordt van iemands leven. Zieken schetsen steeds vaker zelf hun afscheid en nabestaanden zoeken na het overlijden naar manieren om vorm te geven aan hun gevoel.

Als specialist op het gebied van overlijdenszorg mogen wij met Keur & Keur Overlijdenszorg dit proces begeleiden, ideeën aandragen, samen met u invulling geven. Of dit nu op het gebied van de uitvaart is, in de begeleiding tijdens de aanloop naar het afscheid van het leven, of in het ondersteunen van nabestaanden na een overlijden. Bij iedere familie waarvoor wij werken is dit steeds weer een uniek proces.

Wij zetten ons met liefde in om u in de periode rondom het laatste afscheid te ondersteunen en u zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen.
Cookie instellingen