Omdat het na de uitvaart niet stopt

Nabestaandengesprek inclusief checklist

In de periode na de uitvaart moet er nog heel veel geregeld worden: de bankrekening moet weer toegankelijk worden, er moet misschien een verklaring van erfrecht aangevraagd worden, verzekerings- of andere uitkeringen en toeslagen kunnen aangevraagd worden, er zijn abonnementen of lidmaatschappen op te zeggen, de verzekeringen moeten aangepast en er zijn tal van instanties die u benaderen naar aanleiding van het overlijden. Zaken waarmee u zich eerder misschien niet hebt beziggehouden of waar u geen kennis van hebt.

Tijdens het Nabestaandengesprek dat na de uitvaart plaatsvindt, kunt u al uw vragen aan ons stellen en helpen wij u verder. En weten wij het antwoord niet direct dan zoeken wij het met liefde voor u uit.

Met behulp van de Nabestaandenchecklist die u tijdens dit gesprek ontvangt, heeft u een handig aanknopingspunt om zelf de administratieve afwikkeling op te pakken. Mocht u toch liever hebben dat wij de afwikkeling op ons nemen, dan is een van onze Nazorgpakketten misschien iets voor u.

Ook als u de uitvaart via een andere ondernemer heeft geregeld, kunt u gebruik maken van ons Nabestaandengesprek. Omdat we u met liefde verder helpen.

Bel mij voor een afspraak 

 

Cookie instellingen