Uw uitvaart voorbespreken

Een overlijden komt vaak (toch nog) onverwacht. Het is dan ook fijn als duidelijk is wat iemands wensen zijn met betrekking tot de uitvaart. Omdat er tegenwoordig zoveel mogelijkheden zijn, is het goed hier van tevoren over na te denken.

Wilt u bijvoorbeeld begraven of gecremeerd worden? Wie wilt u dat hierbij aanwezig zijn? Wilt u een kerkelijke uitvaart of juist niet? Wilt u graag wijn en hartige hapjes op uw condoleance of toch liever het traditionele plakje cake? En heeft u wensen voor de bestemming van de as na een crematie of heeft u een bepaald grafmonument in gedachten?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Graag brengen wij met u in kaart wat uw wensen zijn in een eenmalige voorbespreking. Dit is een gratis gesprek en u ontvangt hierna al uw wensen op papier van ons. Bovendien u ontvangt regelmatig onze Tips & Inspiratie via de e-mail.

Wilt u liever dat uw gegevens regelmatig geactualiseerd worden en er een actueel adressenbestand vastgelegd is? Dan is ons Overlijdenszorgabonnement misschien iets voor u.

Maak nu een afspraak

 

Cookie instellingen