Uitvaartwensen up-to-date

Met uitvaartwensen is het vaak net als met verzekeringen: ze worden eenmalig vastgelegd, netjes opgeborgen en nooit meer aangepast. En dat is jammer. Want niet alleen uzelf verandert in de loop der tijd, ook wat gangbaar is in de maatschappij, en daarmee uw uitvaartwens, kan veranderen.

Daarom hebben wij het Overlijdenszorgabonnement voor u.

Voor € 49,-- per jaar (€ 75,-- per (echt)paar) brengen wij niet alleen uw uitvaartwensen in beeld, maar leggen ook een actueel adressenbestand aan van degenen die u op de hoogte wilt stellen van uw overlijden. In de praktijk blijkt vaak dat een dergelijk bestand niet altijd voorhanden is. Iets wat voor onnodig veel stress en onrust kan zorgen na een overlijden.

Om uw gegevens actueel te houden bieden wij u elke 2 jaar de mogelijkheid tot een gratis up-dategesprek en het aanpassen van uw gegevens. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van de laatste mogelijkheden op uitvaartgebied en blijven uw wensen actueel.

Bovendien kunt u er voor kiezen om een mail met alle actuele gegevens te laten sturen aan een door u aangewezen contactpersoon. Zodat deze altijd beschikt over de meest actuele gegevens en uw wensen met betrekking tot de uitvaart kent.

Daarnaast krijgt u met het Overlijdenszorgabonnement mooie kortingen op onze overige diensten:
- € 150,-- korting op uw uitvaart of een Nazorgpakket;
- 10% korting op afscheidsvoorbereiding, workshops, cursussen en lezingen
- regelmatig gratis Tips & Inspiratie

Ik ben geïnteresseerd

 

Cookie instellingen